به گزارش پایگاه خبری مبین۲۴ به نقل از برنا، کمال حیدری، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اظهار کرد: طبق قانون تنظیم خانواده مصوب سال ۱۳۷۲ شبکه های بهداشتی در سراسر کشور موظف بودند تا داروها و اقلام پیشگیری از بارداری را به صورت رایگان یا یارانه ای در اختیار زنان قرار دهند و حتی برای این منظور آنان را تشویق کنند.
وی افزود: حتی جراحی عقیم سازی دائمی زنان و مردان تحت عنوان عمل وازکتومی و توبکتومی در شبکه بهداشتی درمانی به صورت رایگان انجام میشد تا مردم را به عقیم سازی تشویق کنند. نتیجه چنین اقداماتی هم شرایط کنونی جامعه و از دست رفتن نمای جوانی جمعیت و رسیدن آمار رشد جمعیت به نزدیک شش دهم درصد است.
معاون وزیر بهداشت بیان کرد: در قانون جوانی جمعیت تلاش شده تا این رویکرد تشویقی به پیشگیری از بارداری و یا عقیم سازی متوقف شود. به همین خاطر و در راستای سیاست های جمعیتی، از این پس اقلام مرتبط با پیشگیری از بارداری و کار گذاشتن اقلام پیشگیری و تشویق به استفاده از آنها در شبکه بهداشتی درمانی به صورت رایگان، توزیع نمی شود.
حیدری خاطرنشان کرد: با عنایت به نقش درمانی برخی از این داروها یا اقلام، دست پزشکان برای تجویز آنها باز گذاشته شده و افراد با داشتن مجوز از سوی پزشک میتوانند این اقلام و داروها را از داروخانه ها تهیه و یا از خدمات استفاده کنند.
توضیحات وزارت بهداشت درباره چرایی توقف توزیع رایگان اقلام پیشگیری از بارداری
به گزارش پایگاه خبری مبین۲۴ به نقل از برنا، کمال حیدری، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اظهار کرد: طبق قانون تنظیم خانواده مصوب سال ۱۳۷۲ شبکه های بهداشتی در سراسر کشور موظف بودند تا داروها و اقلام پیشگیری از بارداری را به صورت رایگان یا یارانه ای در اختیار زنان قرار دهند […]
لینک کوتاه : https://mobin24.ir/?p=5697
- ارسال توسط : حسین یزدی
- 207 بازدید
- بدون دیدگاه